My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Veilige cloud-based toegang

Wilt u altijd in controle zijn over de toegang van één of meerdere deuren en gebruikers, van bijvoorbeeld uw woning of kantoor? In deze veilige cloud omgeving stelt u eenvoudig een digitaal sleutelplan op en kunt u te allen tijde sloten en gebruikers verwijderen of toevoegen. Het openen van een deur gaat eenvoudig middels de digitale sleutel in de App op uw smartphone.

HMB staat al 30 jaar voor kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van hang- & sluitwerk en gereedschappen. Dankzij het BeSMRT concept levert HMB nu zowel elektronische artikelen als totaalpakketten waarmee een fysieke sleutel niet meer nodig is.

De BeSMRT producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en bedieningsgemak. Ondersteuning en service op het gebied van deur- en toegangsbeheer is voor HMB een belangrijke kernwaarde. In de Zwitserse partij KleverKey zagen wij een waardevolle partner. KleverKey ontwikkelde een platform waarbij alle data zorgvuldig en veilig in de cloud worden beheerd. Bovendien zijn zij er dagelijks op gefocust om de digitale omgeving nog verder uit te breiden en nieuwe features te ontwikkelen waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Hierdoor zijn ook wij altijd up-to-date en lopen we voorop in de nieuwste ontwikkelingen.

Voeg de producten van HMB samen met de software van KleverKey en je beschikt over het beste van 2 werelden: BeCLEVER! Voordelen:
- Geen dure Hubs of Gateways nodig;
- Geef eenmalig toegang of stel een tijdzone in voor je gast;
- Nieuwe gebruikers toevoegen of verwijderen is zeer gemakkelijk;
- Verloren of gestolen sleutels zijn verleden tijd;
- Twee factor authenticatie eenvoudig in of uit te schakelen;
- Energiezuinig.HMB profit locks & tools

Eindsteinweg 17-19
3404 LH IJSSELSTEIN
030-686 83 30
hmb@hmb.nu
www.hmb.nu

Is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. BeSMRT is het slimme concept, waaronder de elektronische sloten en toepassingsmogelijkheden vallen. We leveren het gehele pakket, zodat u een woning of bedrijfspand veilig kunt betreden d.m.v. bijv. een vingerscanner of cijfercodetableau. Daarnaast bieden we de mogelijkheid toegang te beheren via de cloud d.m.v. een smartphone.