My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Unieke design lamp met groene planten.

Om kantoren, wachtruimtes, zorgcentra etc. de positieve werking van levend groen te bieden is er de groene hanglamp ontwikkeld: een stalen design lamp waarin een diversiteit aan levende plantenpracht. De lamp is boven de planten voorzien van groeiverlichting, onder de planten zijn ledspots bevestigd, zodat de werkplek, vergader- of wachtruimtetafel direct van voldoende licht voorzien wordt. Groen op zichthoogte, zonder dat het ruimte kost.

De OSLO, een uniek concept met een prachtige vormgeving, de ruimte wordt zichtbaar gevuld met planten zónder dat het veel plek kost. Een ontwikkeling waarin mens, natuur en techniek bij elkaar worden gebracht, evenals een combinatie van het nuttige en het aangename. Het zicht op groen, prettige verlichting en de voordelen van levende planten worden letterlijk óp de werkplek gebracht! De ontwikkeling is een samenwerking tussen Dijkos Projects, Interieurbeplanting Van der Vleuten en GRØNN.

Om kantoren, wachtruimtes en zorgcentra de positieve werking van levend groen te bieden hebben wij deze groene hanglamp ontwikkeld: een stalen design lamp waarin een diversiteit aan levende plantenpracht. De lamp is boven de planten voorzien van (groei)verlichting, onder de planten zijn ledspots bevestigd, zodat de werkplek, vergader- of wachtruimtetafel direct van voldoende licht voorzien wordt. Groen op zichthoogte, zonder dat het ruimte kost. Benieuwd naar alle voordelen van onze OSLO? Kom dan kijken naar de groene lamp op onze stand E28.  Grønn

Energielaan 2A
5405 AD UDEN
0413-745 460
info@gronn.eu
www.gronn.eu

Ontwikkelt en produceert inventieve planten oplossingen voor binnen en buiten. Oplossingen die de natuur royaal in het dagelijks leven brengen en je werkomgeving een gezonde boost geven. De producten zijn clean, stijlvol en gebruiksvriendelijk. Met onze partner Van der Vleuten Interieurbeplanting verzorgen we het complete plaatje, van ontwerp tot en met montage en onderhoud.