My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Signing die oplicht onder UV-licht

Signing/decoratie die overdag niet tot nauwelijks zichtbaar is maar die oplicht onder UV-licht. Voor omgevingen waar verlichte gevelreclame of überhaupt gevelreclame niet is toegestaan, is dit product uitermate geschikt.

Het innovatieve karakter van de Ghostsigns zit hem in het combineren van bestaande materialen en technieken en vooral het toepassen op plaatsen en in gevallen waar dit eerder niet gebeurde.  
Hoogwaardig zelfklevend vinyl wordt volvlak voorzien van een transparante inktlaag die oplicht onder uv-licht. Uit dit basismateriaal kunnen vormen en teksten worden gesneden. Zonder de uv-verlichting zijn de uitingen niet tot nauwelijks zichtbaar.  
Een uitkomst om tegen geringe kosten op een opvallende manier een merk of product onder de aandacht te brengen.  Blomsma Print & Sign

Storkstraat 1-3
2722 NN ZOETERMEER
079-330 10 00
print.sign@blomsma.nl
www.blomsma.nl/printensign

Of het nu gaat om het creƫren van sfeer in de werkomgeving of het renoveren van gevels met folie, bij Blomsma Print & Sign hebben wij specialisten die de uitdagingen in uw vakgebied begrijpen en u kunnen adviseren. U kunt van ons verwachten dat wij meedenken in de juiste toepassing van materialen, hoogwaardige kwaliteit afleveren en garant staan voor de duurzaamheid van onze geleverde producten.