My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Automatische A3 Lamineermachine

Automatische A3 lamineermachine, bespaar 98% van uw tijd met 's werelds eerste automatische kantoor lamineermachine. Laad uw documenten eenvoudig in de Auto Feed lade, druk op de start knop en de documenten worden automatisch gelamineerd. Tot 30 documenten in één keer. Laad, druk, klaar! Het laden van de cartridge gaat erg eenvoudig. Ideaal voor mensen die vaak op kantoor lamineren.

Onze Foton 30 is 's werelds eerste automatische kantoor lamineermachine. U bespaart 98% tijd met iets wat normaal veel frustratie kan opleveren omdat het veel tijd kost om een document in een lamineerhoes te krijgen. Laat staan dat u er meerdere moet lamineren. Laad uw documenten eenvoudig in de Auto Feed lade, druk op de start knop en de documenten worden automatisch gelamineerd. Tot 30 documenten in één keer. Laad, druk, klaar! Het laden van de cartridge gaat erg eenvoudig.ACCO Brands

Vijzelmolenlaan 6
3447 GX WOERDEN
0348-415 084
InfoNL@acco.com
www.accobrands.com

Wij zijn één van de grootste leveranciers ter wereld van hoogwaardige merkproducten voor het (thuis)kantoor. Het assortiment varieert van traditionele kantoorartikelen tot geavanceerde kantoorapparatuur. Naast automatische papiervernietigers van Rexel, presenteert ACCO Brands ook ‘s werelds eerste automatische lamineermachine, de GBC Foton 30, waarmee u 98% tijd kunt besparen met lamineren.