My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Filteren van alarmen

In de nachtzorg wordt veelal gebruik gemaakt van akoestische bewaking. Met akoestische bewaking worden bewoners, cliënten en patiënten actief uitgeluisterd, om de status van hun welbevinden te monitoren.

Met het systeem AB3 van CLB kunnen generieke geluiden als regen op lichtkoepels, passerende voertuigen, lopen over de gang, het doortrekken van een toilet herkend en desgewenst uitgefilterd worden. Tevens werkt de oplossing volume onafhankelijk en kunnen cliëntspecifieke geluiden als: snurken, ademen, tandenknarsen etc. herkend worden en desgewenst doorgegeven worden aan het nachtzorgcentrum.

In de zorg is de uitdaging voor de komende jaren om met dezelfde (of minder) hoeveelheid personeel de toenemende  zorgvraag te kunnen beantwoorden. Omdat met de huidige akoestische systemen er al een enorme druk ligt op de zorgprofessionals, kan met het nieuwe systeem van CLB een enorme stap gemaakt worden.CLB

Ramgatseweg 17
4941 VN RAAMSDONKSVEER
016-258 29 00
info@clb.nl
www.clb.nl

Producent en leverancier van het in eigen beheer ontwikkelde totaalcommunicatiesysteem unicare. Dit systeem zorgt ervoor dat alle elektronische apparaten en sensoren in een gebouw zijn aangesloten op één IP- of ISDN-kabelnetwerk en met elkaar kunnen communiceren. Met kennis van de techniek en de branches werkt CLB aan oplossingen op maat.