My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Modulaire Monitorarm

De meest flexibele, modulaire monitorarm in de markt. Leverbaar in elke gewenste opstelling en uit te breiden met handige accessoires om elke werkplek te optimaliseren. Aangezien de monitorarmvolledig modulair is kunt u elke gewenste samenstelling creëren. 1, 2, 3 of nog meer schermen? Laptophouder toevoegen? Elektrificatie koppelen aan uw monitorarm zonder in uw bureaublad te zagen? Alle configuraties zijn mogelijk!

De Galaxy monitorarm van het merk Filex is de 1e echte modulaire monitorarm in de wereld en circulair gecertificeerd is. Met 1 monitorarm voorziet Filex met de Galaxy alle wensen voor nu en in de toekomst. Er hoeven geen producten meer te worden weg gegooid als eventueel later de opstelling aangepast dient te worden. U voegt alleen nog maar een artikel toe op uw Galaxy monitorarm welke u al op uw bureau heeft staan. Nieuw bureau ? Gewoon meenemen en eventueel aanpassen aan uw nieuwe wensen of device. Zoals in de omschrijving al vermeld; de Galaxy monitorarm is volledig geproduceerd met duurzame en recyclebare grondstoffen en als kers op de taart: bied Filex op hun producten maar liefst 5 jaar garantie! U kunt compleet uw ideale monitorarm zelf configureren, alles is mogelijk. Ook heeft Filex gelet op de details; zowel CPU houders als elektrificatie units zijn tevens aan deze monitorarm te monteren. Kortom: Filex maakt met deze monitorarm van een werkplek, een werkbare plek! Wij nodigen u graag uit om het zelf te komen bekijken in Hal 1 - Stand E20!

Op deze link zit een fimpje met onze noviteit.
https://www.youtube.com/watch?v=OXC0SJheG1s&feature=emb_logoFilex

Vismeerstraat 3A
5384 VL HEESCH
085-488 36 66
info@filex.nl
www.filex.nl

Hét nieuwe merk voor al uw werkplekoplossingen en elektrificatie. Filex biedt unieke werkplekoplossingen met volledig in Nederland ontwikkelde producten zoals monitorarmen, CPU beugels en de modernste elektrificatie-oplossingen voor elke werkplek. Wij laten u graag op onze stand kennis maken met onze oplossingen om van uw bureau een prettige, ergonomische en moderne werkplek te maken.