My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Ergonomische, waterkerende dorpel voor natte ruimtes

Het Probleem: Een traditionele (hardstenen) dorpel is een waterkering, maar vormt een obstakel voor rollend verkeer zoals bedden, rolstoelen, rollators en cateringkarren. Daarbij is een traditionele dorpel een extra belasting voor het (verplegend) personeel en een struikelblok voor ouderen.

De Oplossing:
De VARI-STEPP is een waterkerende dorpel, maar ..... het is geen obstakel !! Het is een prima waterkering voor natte ruimtes, ergonomisch voor het personeel en rolstoelvriendelijk. Het draagt bij aan valpreventie van ouderen en toegankelijkheid van woningen, badkamers, keukens, etc. Door deze valpreventie zullen ook de zorgkosten door valincidenten drastisch afnemen.

De VARI-STEPP dorpel kan praktisch overal worden toegepast. Het is de oplossing voor sectoren met rollend verkeer zoals ziekenhuizen, verpleeg- en zorgtehuizen, gehandicaptenzorg, (particuliere) zorgwoningen, hotels en horeca/keukens.

De VARI-STEPP dorpel kan toegepast worden in zowel nieuwbouw als renovatie. Wij kunnen u bij de installatie daarbij compleet ontzorgen.VARI-STEPP

Weteringstraat 17
3741 TD BAARN
06-572 133 95
info@vari-stepp.com
www.vari-stepp.com

De flexibele waterkerende dorpel die geen obstakel vormt...!