My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Slimmer en sneller schoon

U krijgt meer inzicht en controle over de schoonmaakactiviteiten en u beschikt altijd over kwalitatieve mops en doeken. De doeken zijn voorzien van een chip. Deze wordt gescand bij start van de schoonmaakwerkzaamheden. Er wordt geregistreerd wie wanneer werkzaamheden uitvoert. Nadien checkt de medewerker uit en wordt de registratie direct in een dashboard getoond. 

Elis SmartMop is het intelligente schoonmaakconcept van 2020. Elis Nederland is de eerste partij in de markt om de schoonmaakbedrijven te voorzien van gebruikersdata in combinatie met kwalitatieve en gebruiksvriendelijke producten. Daarnaast biedt Elis een dienstverlening op maat aan. Met dit concept kunnen we bedrijven volledig ontzorgen en helpen om hun MVO footprintdoelstellingen te behalen. Elis helpt en biedt bedrijven meer schoonmaakcomfort, wat zeker op het moment actueel is aangezien de branche vergrijstElis Nederland

Pieter Calandweg 2
6827 BK ARNHEM
0800-237 36 37
nl-info@elis.com
nl.elis.com

Een organisatie op het gebied van textielservices, hygiƫne-oplossingen en diverse andere huur-met-onderhoudsservices. Bij ons kunt u terecht voor sanitaire toiletinrichtingen, maar ook voor schoonloopmatten, poetsdoeken en veiligheidskleding. Zo voorzien wij elke dag opnieuw wereldwijd 400.000 klanten van onze services zodat zij veilig en hygiƫnisch kunnen werken.