My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Toegankelijkheid voor visueel beperkten

De geleidelijnen, noppen en geleidematten zijn de eerste doe-het-zelfoplossing om je pand en/of evenement toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Met tekenhulp, rekenhulp en uitleg kun je het routeplan maken. De geleidelijnen, noppen en matten zijn volledig zelfstandig te leggen met behulp van de stap-voor-stap uitlegfilmpjes en de gebruikershandleiding.

De geleidelijnen met sjablonen, noppen in blister en noppenmatten zijn de eerste betaalbare en makkelijk hanteerbare oplossingen om panden en evenementen zelf toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. De inhuur van ontwerper of uitvoerend specialist is niet nodig: de gebruiker kan het proces van berekenen van de route, het bestellen van de producten en het leggen ervan helemaal zelfstandig doorlopen. Iedereen, of dat nu de officemanager, de facilitaire dienst, de floormanager of de aannemer is, kan vanaf nu zelf aan de slag gaan met de geleideroutes. De inclusieve samenleving begint bij jezelf! Door de komst van Blinkinks eenvoudige oplossingen kun je jouw event of gebouw binnen een handomdraai gastvrij maken, zodat de doelgroep zelfstandig zijn of haar weg kan vinden.TG Lining bv

De Droogmakerij 77
1851 LX Heiloo
072-507 01 53
info@tglining.com
tglining.nl

Richting geven. Met deze missie is TG Lining sinds 1998 actief in het aanbrengen van geleidevoorzieningen voor blinden en slechtzienden. En dat is er een vanuit het hart omdat volgens ons iedereen het recht heeft om zich zelfstandig te verplaatsen in de openbare ruimte, in openbare gebouwen en bij het gebruik van het OV. Waar en wanneer men dat wil.