My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Revolutionair, volledig open platform

Wij leveren een revolutionair, volledig open platform dat gebruikers in staat stelt energiedata naar eigen inzicht te aggregeren, te benchmarken of anderszins weer te geven.

Wat het MPARE platform tot noviteit maakt, is dat het enerzijds is opengesteld voor alle type hardware en anderzijds openstaat voor alle applicaties en apps die gebruikmaken van energiedata. Hiermee zet MPARE een nieuwe standaard neer in Nederland én erbuiten.

MPARE is zelf ook leverancier van hardware voor het verzamelen van energiedata (elektra, gas, warmte, ed). De meetmodules meten zeer nauwkeurig en real-time bruto opwek en energieverbruik tot op groepsniveau. In de naaste toekomst geeft MPARE ook warmtedata door. Het MPARE platform maakt het mogelijk om energiedata te presenteren via apps voor smartphone of tablet. Kortom: MPARE geeft inzicht in energie.MPARE

Stenograaf 1
6921 EX DUIVEN
06-117 204 01
info@mpare.net
www.mpare.net

Energiegebruik monitoren om energieverbruik te verminderen en te besparen op energie? De opbrengst van zonnepanelen inzichtelijk op uw smartphone of tablet? MPARE geeft u real time inzicht in energiegebruik.