My Example

winnaars 2019-2011

Genomineerden 2019-2011

deelnemers 2019

Duurzame afvalbak voor op kantoor

Binc: een afvalbak gemaakt ván afval vóór afval!
Deze afvalbak is functioneel, gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden. Maar wat Binc écht onderscheidt van de rest, is de ingebouwde circulariteit. Daarmee is Binc niet zomaar een eigentijdse afvalbak, maar dé duurzame oplossing voor afvalscheiding op je kantoor!  

De voordelen op een rij:  
- Functionaliteit: afval scheiden in één systeem (geen losse afvalbakken).
- Gemak: herkenbare fracties, eenvoudig te legen en schoon te houden – óók voor de schoonmakers.
- Schaalbaarheid: makkelijk zelf uit te breiden van 3 naar 4 fracties.
- Uitstraling: mooi design, past in elke werkomgeving.
- Duurzaamheid: degelijke constructie en hoogwaardige kwaliteit.
- Circulariteit: afvalbak is gemaakt van ingezamelde grondstof (VANG: Van Afval Naar Grondstof) die vervolgens weer afval inzamelt.
- Bedrijfshygiëne: centrale afvalunit vervangt losse prullenbakken op de werkplek. Verkrijgbaar met een open of gesloten deksel  

Gemaakt van gerecycled staal
Het milieubewuste karakter zit tot diep in de genen van Binc verwerkt. Het is een 100% Nederlands product, gemaakt van gerecycled staal en hergebruikt polypropyleen (dat ken je wel van de dopjes van bijvoorbeeld je colafles). Het mooie van dit concept is dat het volledig circulair is. Alle materialen voor Binc worden uit het eigen netwerk van Returnity en Lune gehaald. En als Binc ooit terugkeert van een klant? Dan wordt de afvalbak gerefurbished, zodat hij gewoon weer opnieuw zijn plekje op een ander kantoor kan innemen.  

Lune & Returnity bundelen krachten
Een droom is werkelijkheid geworden voor Lune en Returnity. Door onze krachten te bundelen konden we samen werken aan de ultieme circulaire afvalbak. Daarbij hebben we met veel zorg en aandacht gekeken welke grondstoffen er nodig zijn om een duurzame afvalbak te ontwikkelen. Deze grondstoffen komen uit het eigen Nederlandse netwerk van Lune en Returnity en kunnen tot in de oneindigheid worden hergebruikt. Het gezamenlijke resultaat presenteren we met trots: Binc.

Meer weten over deze nieuwe afvalervaring? Of wil je Binc zelf op kantoor: www.new-binc.nlReturnity

Proostwetering 30
3543 AG UTRECHT
06-206 024 95
info@returnity.nu
www.returnity.nu

Returnity wil werken aan een wereld zonder afval, vanuit de overtuiging dat duurzame oplossingen ook goede business opleveren. Dit betekent simpelweg dat afval niet als waardeloos product wordt gezien, maar dat het wordt omgebogen tot grondstof. Op deze manier krijgt afval een tweede leven. De cirkel rond dus. Returnity biedt meerdere concepten die binnen een organisatie inzetbaar zijn.