My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Digitale schoonmaakplannen

Schoonmaakbeheersoftware die u in staat stelt de schoonmaakwerkzaamheden op de voet te blijven volgen. Verbeterde teamcommunicatie, altijd toegang tot actuele schoonmaakplannen en -instructies en eenvoudiger inwerken van medewerkers en de overdracht tussen teams. Belangrijkste voordelen zijn:
·       Real-time communicatie met het personeel
·       Up-to-date schoonmaakplannen
·       Eenvoudig inwerken en overdracht
·       Snelle eenvoudige opvolging en rapportering

 Met jarenlange ervaring in digitale schoonmaak heeft Essity de bruikbaarheid en waarde van de Tork EasyCube software, de basis voor de nieuwe digitale schoonmaakplannen, bewezen. En de sleutel tot het succes van de klant is het bieden van een oplossing die het leven van de klant en de schoonmakers gemakkelijker maakt.

Gebaseerd op uitgebreide feedback en onderzoek van klanten:
1) de software helpt schoonmakers en managers hun werk slimmer te doen en heeft zeer goed gescoord op gebruiksvriendelijkheid
2) Onderzoek toont aan dat het voor alle werknemers gemakkelijk te begrijpen, te gebruiken en te navigeren is, onafhankelijk van hun taalvaardigheden en -competenties.

Zelfbeschrijvend en gemakkelijk te gebruiken:
1) Het softwareontwerp is duidelijk en intuïtief, met een minimum aan klikken, waardoor onnodige handelingen en klikken tot een minimum worden beperkt.
2) De berichtfunctionaliteit met zowel schriftelijke, beeld- als audio-instructies spreekt managers duidelijk aan waar taalbarrières een probleem vormen.
3) De map biedt een visueel hulpmiddel om te communiceren en waar taken moeten worden uitgevoerd.

Beheersbaarheid en maatwerk:
1) De informatie die in de software wordt ingevoerd, wordt beheerd door de klant. Hun locaties, plannen en schoonmaaktaken kunnen op elk moment worden toegevoegd, waardoor het altijd up-to-date en eenvoudig is om mee te werken.
2) De berichtenfunctie zorgt voor een eenvoudigere, snellere en veiligere manier van communiceren.
3) De software kan door elke klant en per site worden aangepast. Met op maat gemaakte en klant specifieke instructies kunnen schoonmaakbedrijven hun schoonmaaknormen naleven of overtreffen en een consistente servicekwaliteit leveren overeenkomstig met de verwachtingen van de klant.

Leerbaarheid:
1) Digitale schoonmaakplannen zijn eenvoudig te gebruiken, op elk apparaat, 24/7 beschikbaar. 2) Het leren gebruiken van de software duurt maximaal 20 min voor schoonmakers

Met onze intrinsieke missie om de werksituatie voor schoonmakers en managers te verbeteren, zijn Essity en Tork uniek, omdat alle schoonmaakbedrijven eenvoudig toegang hebben tot de digitale schoonmaak en deze eenvoudig kunnen uitproberen - de software is gratis voor maximaal 30 ruimten. Tork Digitale Schoonmaakplannen stelt schoonmakers in staat slimmer, niet harder, te werken en is gebaseerd op het leren van onze nauwe samenwerking met klanten, onderzoek en inzichten uit onze uitgebreide gegevens. Deze innovatie lost duidelijk problemen op en maakt het leven van klanten, managers en medewerkers gemakkelijker. Het gebruik van Tork Digitale Schoonmaakplannen verbetert niet alleen de motivatie, transparantie en kwaliteit van het werk, maar kan ook bijdragen aan het genereren van extra inkomsten en het beter vasthouden van klanten. "Een product waarmee u uw resources in real-time kunt beheren. Zonder kwaliteitsvermindering". Schoonmaakmanager, DuitslandTork

Arnhemse Bovenweg 120
3708 AH ZEIST
030-698 46 00
info@tork.nl
www.tork.nl

Het merk Tork omvat een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiƫne, facilitymanagement en schoonmaak voor de sectoren: kantoren, scholen, transport en voor horeca, gezondheidszorg en industrie. De producten omvatten dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, evenals software voor digitaal schoonmaken en een recyclingservice voor papieren handdoeken.