My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Een circulaire binnenklimaatoplossing

De roomdivider creëert een ruimte die groeit, bloeit en ademt. Deze binnenklimaatoplossing is volledig circulair en 100% Made in Holland. De roomdivider is verkrijgbaar in vier verschillende maten met diverse personalisatiemogelijkheden voor de achterwand. Ook is vrijwel iedere RAL-kleur mogelijk, waardoor het past in elk interieur.

Het optimaliseren van het binnenklimaat door middel van 'Biophilic Design', oftewel het gebruik van natuurlijke elementen in gebouwen, heeft meerdere malen zijn waarde bewezen. Er is namelijk aangetoond dat de productiviteit en het welzijn van mensen in een groene werkomgeving toeneemt. Het bleek dat mensen die in een omgeving met natuurlijke elementen werkten een 15 procent hogere score voor welzijn rapporteerden. De productiviteit bleek 6 procent hoger te liggen, en creativiteit zelfs 15 procent. Naast dat zorgt de toevoeging van groen voor het terugdringen van het ziekteverzuim en het reduceren van stress. Maar liefst 90% van de operationele kosten van een gemiddeld bedrijf, bestaat uit personeelskosten. Met groen kan het rendement van deze kosten sterk verhoogd worden.

Wij zijn trots dat wij met onze circulaire en in Nederland geproduceerde roomdivider bijdragen aan het gezonder, productiever en creatiever maken van werknemers, werkgevers en bezoekers van een gebouw. Stel daarom ook de gebruiker van een gebouw centraal, die moet immers de meeste tijd van zijn of haar dag binnen doorbrengen. Het is voor deze gebruiker belangrijk dat dit in een gezonde en prettige omgeving kan. Naast dat, vinden wij het ook essentieel dat onze producten zo min mogelijk het milieu onnodig belasten. Daarom zijn onze producten circulair geproduceerd door Brink Industrial uit Hoogeveen. Dit zorgt uiteindelijk voor een minimale footprint. Zo is de roomdivider van Cloud Garden goed voor mens en milieu.Cloud Garden

Telfordstraat 9
8013 RL ZWOLLE
038-773 00 75
info@cloudgarden.nl
cloudgarden.nl

Realiseert een gezond binnenklimaat met natuurtechnologie. Cloud Garden heeft sensoren ontwikkeld om het binnenklimaat in kaart te brengen. Onze data-analyse geeft adviezen voor verbetering. Uw bestaande installaties maken wij intelligent door onze cloud oplossingen. Daarnaast bieden wij decentrale, esthetische en circulaire oplossingen in de vorm van water- en plantenwanden.