My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

De powernap stoel

Een slaapstoel waarin je je terugtrekt voor een ontspannende powernap. Met de stoel innovatieve i20 technologie biedt de stoel het comfort dat nodig is voor een kort slaapje tijdens je werkdag. Deze stoel is uitermate geschikt voor mensen die nachtdiensten draaien en in de tweede helft van hun dienst een powernap moeten doen om alert en fit te blijven.

Slapen op de werkvloer: het klinkt misschien gek, maar het kan je veel opleveren! Dit wordt mogelijk gemaakt door de EnergyPod powernap stoel. Op korte termijn leidt een powernap tot een verbetering van je alertheid, leerresultaten, creativiteit en humeur. Op lange termijn wordt je stressniveau lager en het risico op hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type 2 aanzienlijk vermindert. Wat uniek is aan deze stoel is de 120 technologie. De i20 technologie optimaliseert jouw rustsessie door muziek te spelen die afgestemd is op de verschillende fasen van een powernap: 1. hypnagogisch (slaap opwekken) 2. rust (behouden) en 3. hypnopompisch (ontwaken). Ook kun je Pzizz afspelen: een reeks audiotracks met gesproken ontspanningsoefeningen. Zo biedt de EnergyPod het comfort en de technologie waardoor jij een powernap kunt doen en zo je creativiteit en productiviteit een boost geeft.Health2Work

Zwetsloot 5E
9231 DW SURHUISTERVEEN
088-240 00 60
info@health2work.nl
www.health2work.nl

Levert een gezonde en efficiƫnte werkomgeving waardoor jij en je medewerkers volop energie hebben om optimaal te presteren. Iedereen verdient een gezonde werkomgeving die je gelukkiger en productiever maakt. Een werkomgeving die je uitdaagt om meer in beweging te komen en minder sedentair gedrag te vertonen. Hoe? Ontdek bij ons hoe je dit toepast in jouw werkomgeving.