My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

De Belevingsreis

Leer je je eindgebruikers kennen! Wie zijn ze, welke wensen hebben ze, wat vinden ze belangrijk? Met ons instrument ‘de belevingsreis’ maak je op een leuke en creatieve manier inzichtelijk wat de wensen en behoeften zijn van je gebruikers.

Met de belevingsreis luisteren we écht naar de gebruikers en leren we de beleving van verschillende type gebruikers begrijpen. De uitkomst biedt een helder vertrekpunt om een ‘gebruikersgerichte’ oplossing te ontwikkelen. Nadat de oplossing wordt toegepast (dmv prototype) kan middels de methode de belevingsreis opnieuw onder de loep genomen worden, de verbetering wordt gemeten en en op basis van die data aangepast naar de nieuwe behoeften van de gebruikers. Op deze manier kunnen organisaties focussen op hetgeen wat er echt toe doet, namelijk tevreden en blije gebruikers!



Hospitality Group

Smallepad 13-15
3811 MG AMERSFOORT
033-462 55 55
info@hospitality-group.nl
www.hospitality-group.nl

Creating better places is de uitdaging van vrijwel alle organisaties in alle markten om (nog) beter te worden. Beter als dienstverlener, beter als werkgever, beter als maatschappelijke speler in een steeds grotere markt. Van bedrijfsleven, onderwijs en zorg tot overheid.