My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

De vlaggenmastverlichting

De vlaggenmastverlichting, die zorgt voor 24/7 zichtbaarheid en herkenbaarheid van bedrijven, evenementenlocaties, gemeenten. Het aluminium armatuur is voorzien van een cirkel van leds. De boodschap is altijd zichtbaar hoe de wind ook waait. Geschikt voor zowel bestaande als nieuwe vlaggenmasten. Nog meer opvallen dan is de verlichting een waardevolle aanvulling op de vlaggenmasten met banieren.

De vlaggenmastverlichting moet winnen omdat het voor veel bedrijven van toegevoegde waarde is om echt op te vallen. Of het nu gaat om hotels om de gasten welkom te heten, woonboulevards waar retailers beter gevonden willen worden of automobielbedrijven die vanaf de weg goed zichtbaar willen zijn, de verlichte vlaggenmasten zorgen ervoor. De verlichting in vergunning vrij. Het product zorgt op een opvallende manier voor 24/7 zichtbaarheid, dus meer bezoekers en dus meer omzet.Limeta B.V.

Engelandweg 3
2411 NS BODEGRAVEN
017-261 39 59
info@limeta.nl
www.limeta.nl

Limeta biedt een totaaloplossing. Van A tot Z, van vlaggenmasten inclusief verlichting tot vlaggen en banieren. Van persoonlijk advies op locatie tot hulp bij een vergunningsaanvraag. Van een perfecte plaatsing tot meerjarig onderhoud. Limeta ontzorgt u en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.