My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

C02-neutraal printen

Toonaangevend op het gebied van technologie, en betaal- en management platform hebben we de handen ineen geslagen om tegemoet te komen aan de behoefte aan kwaliteitsprintoplossingen met een lage milieu-impact en oog voor veiligheid in combinatie met gedeeld gebruik. De samenwerking heeft geresulteerd in een CO2-neutrale oplossing waar naast aandacht voor het milieu en privacy er een grote focus ligt op de gebruikersvriendelijkheid.

Epson en KUARIO hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en een samenwerking kon daarom niet uitblijven. Daarnaast vullen de technologische oplossingen van Epson en het management- en betaalplatform KUARIO elkaar heel goed aan. Waar Epson elke organisatie in staat stelt nagenoeg klimaatneutraal te printen door de allernieuwste technologieën toe te passen, focust KUARIO zich op de Pay per use gebruikersgroep. Met de mobiele KUARIO app hoeven gebruikers geen cash geld of bankkaarten bij zich te dragen en kunnen zij zich met de app (of een gekoppelde organisatiekaart) via bijvoorbeeld een QR-code authentiseren bij de printer of copier alvorens er afgedrukt kan worden. Zo wordt er minder onnodig geprint, vallen de printdocumenten nooit in de verkeerde handen en kan het printerpark efficiënt ingezet worden. In plaats van een printer op elke afdeling of per bedrijf kunnen de apparaten nu gecentraliseerd worden, wat ook ideaal is voor coworking spaces, flexplekken of verzamelgebouwen.inepro

Pondweg 7
2153 pk Nieuw Vennep
252744044
info@inepro.com
www.inepro.com

inepro heeft zich in 25 jaar tijd weten te transformeren van leverancier van muntautomaten tot innovatieve ontwikkelaar van identificatie-, (cashless) betaal-, document- en managementoplossingen. inepro ontwikkelt, produceert en levert alle software en hardware zelf, zodat er 1 geïntegreerd systeem kan worden geboden uit één en dezelfde ‘keuken’.