My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Industrieel composteerbare koffieverpakking

Op de beurs wordt een industrieel composteerbare koffieverpakking geintroduceerd. Het gaat al lang niet alleen meer om de koffie. De koffieleverancier zet een paar stappen extra met een koffieboon die niet alleen heerlijke koffie oplevert; de koffiebonen zijn Fairtrade gecertificeerd, klimaat neutraal gegarandeerd en worden geleverd in een verpakking die composteerbaar is.

Voor de ontwikkeling van de folie voor de verpakking is nauw samengewerkt met een aantal ketenpartners. Uiteindelijk komt de verpakking onder het merk Café Salento op de zakelijke markt. Café Salento is het koffieconcept van Overwijk Koffiesystemen. Het in Bunnik en Gorredijk (Friesland) gevestigde bedrijf levert een compleet koffieconcept voor de zakelijke markt.Café Salento

Tolhûsleane 11-15
8401 GA GORREDIJK
051-346 50 50
info@cafesalento.nl
www.cafesalento.nl

Al 39 jaar uw specialist in koffievoorzieningen. Met betrouwbare apparatuur, de lekkerste ingrediënten en uitstekende technische service, ontzorgen wij bedrijven, overheden, onderwijs en zorginstellingen. Wij zijn leverancier van het kwaliteitsmerk Café Salento. Vanuit onze vestigingen in Gorredijk en Bunnik leveren wij u automaten, ingrediënten en technische service door geheel Nederland.