My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Batterij Bewaarbox Zakelijk

Dankzij de Batterij Bewaarbox Zakelijk worden lege batterijen op kantoor netjes en veilig ingezameld, waarna de (inhoud van de) box naar één van onze ruim 25.000 inleverpunten kan worden gebracht.

Denk aan de bouwmarkt of supermarkt in de buurt, maar de milieustraat van de gemeente kan ook. En is de box vaker van 2 x per maand vol? Dan komt het betreffende kantoor in aanmerking voor een inzamelmiddel dat wij (gratis) op locatie komen legen.

Omdat is aangetoond dat er op kantoren op grote schaal lege batterijen bij het reguliere bedrijfsafval belanden. Zonde en erg slecht voor het milieu. De Batterij Bewaarbox Zakelijk zorgt er op een aantrekkelijke manier voor dat dit verandert. Samen sparen we de wereld! Wij zorgen voor de recycling van de lege batterijen. Van de teruggewonnen grondstoffen worden verrassende nieuwe producten gemaakt: o.a. fietsen, kaasschaven, dakgoten en pannen!Stibat

Rontgenlaan 7
2719 DX ZOETERMEER
079-363 20 90
info@stibat.nl
www.stibat.nl/bewaarbox

Is dé organisatie in Nederland die zorgt voor de inzameling en recycling van lege batterijen. We hebben ruim 25.000 inleverpunten door het hele land. Voor bedrijven heeft Stibat nu de Batterij Bewaarbox Zakelijk ontwikkeld. Kom langs op onze stand, waar u ‘m gratis meekrijgt. Inclusief instructie en poster voor het informeren van collega’s.