My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Batterij Bewaarbox Zakelijk

Dankzij de Batterij Bewaarbox worden lege batterijen op kantoor netjes en veilig ingezameld, waarna de (inhoud van de) box naar één van onze ruim 25.000 inleverpunten of de milieustraat van de gemeente kan worden gebracht.  

Helaas belanden er nog veel lege batterijen bij het reguliere bedrijfsafval. Dankzij de Batterij Bewaarbox Zakelijk worden deze voortaan netjes en veilig ingezameld, waarna de (inhoud van de) box naar één van onze ruim 25.000 inleverpunten of de milieustraat van de gemeente kan worden gebracht. Wij halen alle ingezamelde lege batterijen op en zorgen voor recycling. Van de teruggewonnen grondstoffen worden verrassende nieuwe producten gemaakt. Denk aan fietsen, kaasschaven, dakgoten en pannen.

De Batterij Bewaarbox Zakelijk is niet zomaar een inzamelmiddel. Het gaat om een nieuwe unieke totaaloplossing: geen rondslingerende lege batterijen meer op kantoor, een milieubewuste uitstraling naar medewerkers, klanten en relaties, een betrouwbaar landelijk inlevernetwerk, goede samenwerking met gerenommeerde inzamelaars én gegarandeerde verantwoorde recycling binnen Europa. De ‘BV Nederland’ draagt op deze manier substantieel bij aan de circulariteit van batterijen. Ook extra service is belangrijk. Als de box vaker dan 2 x per maand moet worden geleegd, komt het betreffende kantoor in aanmerking voor een groter inzamelmiddel. Wij komen de lege batterijen vervolgens periodiek gratis ophalen. 

Bedrijven die de box aanvragen krijgen ‘m gratis toegestuurd. Ze ontvangen daarbij een flyer met instructies en een poster om ergens in kantoor op te hangen voor het informeren van collega’s. Er is tevens een speciale webpagina met extra uitleg en interactie. De Batterij Bewaarbox Zakelijk oogt aantrekkelijk en is makkelijk te herkennen. Samen sparen we de wereld!Stibat

Rontgenlaan 7
2719 DX ZOETERMEER
079-363 20 90
info@stibat.nl
www.stibat.nl

Wij zijn dé organisatie in Nederland die zorgt voor de inzameling en recycling van lege batterijen. We hebben ruim 25.000 inleverpunten door het hele land. Voor bedrijven heeft Stibat nu de Batterij Bewaarbox Zakelijk ontwikkeld. Kom langs op onze stand, waar u ‘m gratis meekrijgt. Inclusief instructie en poster voor het informeren van collega’s.