My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Van praatpaal naar laadpaal

Autolaadpraatpaal, door gebruik te maken van upcycling worden de praatpalen van waardeloos omgebouwd naar een zeer moderne nieuwe Laadoplossing.

De praatpalen hebben jarenlang langs de Nederlandse wegen gestaan. Nu worden ze hergebruikt en hebben ze door upcycling een nieuwe functie gekregen als moderne laadoplossing voor auto’s, fietsen, scooters en scootmobielen. Ook zijn er praatpalen voor communicatiedoeleinden, multimedia gebruik en het verzamelen van feedback.  

Kortom: een duurzame manier om van iets ouds iets nieuws te maken. Zo is voorkomen dat de praatpalen op de schroothoop zijn beland. Het resultaat is een unieke en moderne laadoplossing met alle noviteiten op het gebied van laadoplossingen, zoals Smart Charging en Smart Grid. De praatpalen zijn leverbaar in de bekende gele uitvoering, maar ook in elk gewenste huisstijl.Ecoleon

Laageinde 15A
4190 CB GELDERMALSEN
0345-820 391
info@ecoleon.nl
koopeenpraatpaal.nl

Voor duurzame laadoplossingen. Bij Ecoleon kun je de tweede bestemming van de oer-Hollandse praatpalen zien. De klassieke ANBW-praatpalen zijn geupcycled naar een auto- of fietslaadpaal. Maar zijn ook verkrijgbaar als communicatie-, multimedia-praatpaal of feedback-praatpaal. Deze praatpalen zijn uitvoerbaar in de bekende gele uitvoering, maar ook in uw eigen huisstijl.