My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Autolaadpraatpaal

Autolaadpraatpaal, door gebruik te maken van upcycling worden de praatpalen van waardeloos omgebouwd naar een zeer moderne nieuwe Laadoplossing.

up-cycling van de Praatpaal, door deze een nieuwe functie te geven (Autolaadpraatpaal, Multimediapraatpaal, Fietslaadpraatpaal, Communicatiepraatpaal, feedbackpraatpaal: www.koopeenpraatpaal.nl) worden de praatpalen welke jaren langs de nederlandse wegen hebben gestaan, hergebruikt in een nieuwe functie, in plaats dat ze waardeloos op de schroothoop verdwijnen.

Kortom een heel duurzame manier om van iets "ouds" een ultra moderne laadoplssing te maken voorzien van alle noviteiten op laadgebied, zoals Smart Charging, Smart Grid etc etc.Ecoleon

Laageinde 15A
4190 CB GELDERMALSEN
0345-820 391
info@ecoleon.nl
koopeenpraatpaal.nl

Voor duurzame laadoplossingen. Bij Ecoleon kun je de tweede bestemming van de oer-Hollandse praatpalen zien. De klassieke ANBW-praatpalen zijn geupcycled naar een auto- of fietslaadpaal. Maar zijn ook verkrijgbaar als communicatie-, multimedia-praatpaal of feedback-praatpaal. Deze praatpalen zijn uitvoerbaar in de bekende gele uitvoering, maar ook in uw eigen huisstijl.