My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Luchtkwaliteits monitor

Éen Nederlands bedrijf met een missie: De manier verbeteren waarop mensen de luchtkwaliteit monitoren en beheersen in de gebouwen waar ze veel tijd doorbrengen.

De huidige oplossingen in de markt zijn niet goed genoeg om dit te bereiken. Vaak zijn de oplossingen te duur en wanneer betaalbaar dan missen ze de nodige functionaliteit. Ons doel was een oplossing te vinden die niet alleen geschikt is voor bedrijven en andere organisaties, maar ook geschikt is voor gebruik in huis. Om dit te bereiken moest het product allereerst begrijpelijk zijn, makkelijk in gebruik, betaalbaar zijn én prettig om naar te kijken.

Daarnaast is vooral voor bedrijven ook de levensduur belangrijk. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een open ontwerp met uitbreidbare sensormodules en online software updates. Dit maakt opwaarderen of uitbreiden van de functionaliteit van (grote aantallen) meters makkelijk, zonder dat alles opnieuw moet worden aangeschaft.  De IoT connectiemogelijkheid door middel van WiFi maakt het mogelijk de meters te integreren als aansturing van  control units in zowel nieuwe als bestaande luchtkwaliteitsinstallaties. 

De Luchtkwaliteits monitor maakt luchtkwaliteitsmonitoring mogelijk op veel plekken waar nu nog niet gemeten worden door de lage prijs en IoT connectiveit, hierdoor worden mensen zich bewust van de slechte luchtkwaliteit waardoor ze tot actie worden aangezet om de luchtkwaliteit te verbeteren.   De huidige trend om grote aantallen gebouwen veel beter te isoleren, en daarmee luchtdichter te maken, brengt het risico met zich mee dat bij onvoldoende ventilatie veel gezondheidsklachten kunnen ontstaan.  Hierdoor kan de druk op de gezondheidszorg (onnodig) hoger oplopen. De AurAir helpt bij bewustwording en voorkomen hiervan.AurAir B.V.

Griftdijk 176
6515 AG NIJMEGEN
024-711 10 48
info@aurair.nl
www.aurair.nl

AurAir is een Nederlands bedrijf met een missie: De manier verbeteren waarop mensen de luchtkwaliteit monitoren en beheersen in de gebouwen waar ze veel tijd doorbrengen. De huidige oplossingen in de markt zijn niet goed genoeg om dit te bereiken. Vaak zijn de oplossingen te duur en wanneer betaalbaar dan missen ze de nodige functionaliteit.