My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Personal Climate Monitor

Een standalone binnenklimaat monitor, 100% digitaal, die niet alleen de temperatuur, luchtdruk en relatieve vochtighed in uw leefruimte meet maar ook nauwkeurig de fijnstof, C02 en zelfs de zuurstof concentratie in de leef/werk-ruimte meet! Dit wordt op een kleuren touchscreen getoond waarbij veel aandacht aan gebruikersvriendelijkheid is besteed. Voor scholen (leraren en leerlingen) toont een vriendelijk smiley-scherm wat hier de luchtsituatie is. Bewustwording van onze lucht wordt steeds belangrijker, volgens GGD Nederland.

Zuurstof is onze primaire levensbehoefte. Onze technologische ontwikkelingen gaan heel snel maar niemand weet wat voor lucht men eigenlijk inademt??? Onacceptabel vinden wij dat, iets wat eigenlijk voor iedereen eenvoudig inzichtelijk gemaakt zou moeten worden. Met AtmoTracer zien we nauwkeurig maar ook op vriendelijke wijze hoe het met onze zuurstof binnen gesteld is. Dit door toepassing van een robuuste zuurstof sensor die reeds in de luchtvaartindustrie en de duiksport toegepast wordt, maar nu zijn unieke dienst thuis en op het werk gaat bewijzen. Vooral voor mensen die reeds gevoelige ademhaling hebben zoals Astma of COPD patiënten zal er een wereld opengaan waarbij niet alleen hun binnenluchtvervuiling getoond wordt (fijnstof/C02) maar ook op positieve manier hun zuurstof niveau aangeven wordt.

AtmoTracer is een design product en wordt eenvoudig op de tafel of op je bureau geplaatst. Het heeft geen batterijen omdat wij dit het probleem van de toekomst vinden. (green environment) Het wordt eenvoudig met een USB kabel op het net aangesloten want deze is binnen overal beschikbaar. Geen internet verbinding nodig, volledig op zichzelf staand zonder verdere netwerksnelheids eisen. Er zijn dus geen internet kosten of verborgen kosten.100% cybercrimality proof en 100% privacy van alle data gewaarborgd. Optioneel is een draadloze RF verbinding voorzien die voledig samenwerkt met de bekende en overal verkrijgbare TRUST / Klik-Aan-Klik-Uit wandcontactdoos schakelaars. Hierdoor wordt het mogelijk electrische apparaten zoals uw binnenlucht ventilator, een luchtreiniger of een electrisch raam, automatisch te schakelen zonder dat je daar aan hoeft te denken of enige inspanning benodigd is. Door deze optie is AtmoTracer een volledige oplossing geworden en niet meer een opzichstaand design lucht kwaliteit meetapparaat.  AtmoLife

Spanjaardstraat 6A
4472 AR 's-Heer Hendrikskinderen
06 1272 0068
info@atmolife.nl
www.atmolife.nl

AtmoLife is a family company who's mission is to show people their indoor climate they live-in every day. AtmoTracer is a 100% digital and electronic device, a Personal Climate Monitor, that can measure this, using the latest digital technology. AtmoTracer in fact is a Digital Health Monitor that measures fast, accurately and is very reliable.