My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Armaturen Modulair dus Circulair

Armaturen Modulair dus Circulair, met Licht hoeveelheid en Licht Kleur keuze eenvoudig instelbaar en modules voor Sensor en Noodstroom keuze. Altijd het juiste model voor handen, minder voorraad beslag de economische oplossing.

Innovatief, Circulair en C02 besparend. Altijd de juiste lichtkleur en hoeveelheid licht beschikbaar, en ook later, na installatie, te wisselen voor optimale keuze vrijheid en flexibele invulling van projecten. Modulair : Extra functies als Sensor sturing en Noodstroom mogelijkheid, alles in 1 compacte hoogwaardige LED oplossing met maximale besparing van 1140 kg C02 en 743 euro per LED Plafond of Wand Armatuur. MEGAMAN Nederland

Ambachtsmarkt 9
1355 EA ALMERE
085-273 30 33
info@megaman.nl
www.megaman.nl

Kunstlicht versterkt en bevordert de manier waarop wij leven en werken. Het brengt ons veiligheid, comfort en productiviteit. MEGAMANĀ® stelt zich ten doel licht te verschaffen op een wijze die werkelijk duurzaam , circulair ,energiebesparend en van een zodanige kwaliteit is, dat het een positief verschil uitmaakt in de levens van eenieder die de innovatieve LED producten van ons gebruikt.