My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Akoestisch paneel verenigt functie met esthetische uitstraling

Kenmerk van onze akoestische paneel is dat het functionaliteit koppelt aan een esthetische uitstraling. Met de ontwikkeling van het product is uitgegaan van een inclusieve benadering. Niet alleen het oplossen van een hinderlijk probleem, maar het zoeken naar de connectie tussen absorptiewaarde, materiaalkwaliteiten en vormgeving.    

Het klinkt zoals het voelt.
De werkomgeving betekent voor veel mensen een acht uur durende verblijfsruimte. Niet vreemd als de akoestiek een eerste punt van aandacht is. De vormgeving van de panelen zorgt ervoor dat geluidsreductie ook tot een mooi element in de ruimte kan leiden. Zacht in geluid vraagt om zacht en aaibaar materiaal. En zacht in geluid is het: met een score van 0.91 op een schaal van 0,0 – 1,0 zit het goed.  

Customised & Modulair.
In alle opzichten een product op maat en naar wens. Verkrijgbaar in 26 kleuren in de afmetingen 60 x 60 cm. Bestaande uit 5 cm lontwol bevestigd op een plaat PET felt. Zowel effen panelen als panelen met afbeeldingen. Op verzoek te ontwerpen en in elke samenstelling te leveren. Een modulair systeem dat in een handomdraai is te bevestigen en eventueel te wisselen.

Handmade & Sociaal.
Ons land kent veel inwoners die zich, door welke oorzaak dan ook, buiten de reguliere arbeidsmarkt bevinden. Vluchtelingen met of zonder status, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en  langdurig werklozen. Streven is dat de productie van de panelen, voor een groot deel handwerk, zoveel mogelijk door hen wordt uitgevoerd.    Studio Stix

Lloydstraat 13C
3024 EA ROTTERDAM
06-107 469 99
studio@studiostix.com
www.studiostix.com