My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Een elektronisch sluitsysteem met veilige gegevensoverdracht

Wij brengen voor het eerst een elektronisch sluitsysteem met veilige NFC gegevensoverdracht op de markt. Innovatieve elektronische cilinders die ervoor zorgen dat deuren veilig kunnen worden geopend met uw mobiele telefoon.

Eenvoudige programmering met uw mobiele telefoon. Cilinders en toegangskaarten zijn eenvoudig en zonder technische kennis via een smartphone te programmeren. Er is geen infrastructuur nodig voor het beheer. Beheersoftware is online bij EVVA beschikbaar. De modernste encryptietechnieken zorgen voor een veilige overdracht van de toegangsautorisatie tussen mobiele telefoon, cilinder en de webinterface. Toegangsautorisatie kan eenvoudig en handig via de webinterface aan de gewenste smartphone worden verleend.

AirKey is comfortabel en veilig. De geautoriseerde gebruiker houdt zijn/haar smartphone met NFC-ondersteuning eenvoudig voor de AirKey-cilinder. De autorisatie wordt herkend en de deur gaat open. Ook pasjes en keyfobs kunnen worden gebruikt als sleutel.EVVA Nederland

Aquamarijnstraat 7
7550 AK HENGELO
074-851 53 00
info@evva.nl
www.evva.nl

Totaalleverancier op het gebied van profielcilinder sluitsystemen en elektronische toegangscontrole. Dagelijks vinden vele cilinders en beslagen de weg naar nieuwbouw en renovatieprojecten. Onze werkplaats geeft een ideale ondersteuning voor korte levertijden en service. EVVA heeft in de laatste 37 jaar een gedegen reputatie opgebouwd in Nederland met een kwaliteitsnaam en hoge veiligheid.