My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Afgedankt bedrijfskleding wordt buitenmeubilair

Textiel draagt sterk bij aan het duurzaam ondernemen en circulaire economie. Per kg geeft het een besparing op de CO2 uitstoot van 3,7 kg. Het heeft een gecertificeerde levensduur van 50 jaar en daardoor niet allen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Het jarenlange verbranden van textiel, wat gepaard gaat met een enorme uitstoot aan CO2, is door deze vinding niet meer nodig. Door het 100 % recycelen van textielafval en de transformatie naar een duurzaam product wordt een besparing 3,7 kg CO2 per kg textielafval behaald. De mogelijkheid voor bedrijven om eigen afgeschreven bedrijfskleding te recyclen naar door hun zelf weer her te gebruiken producten maakt het circulaire plaatje rond en sluit perfect aan op het maatschappelijk verantwoordt ondernemen.RPCS Recycling Plastic Construction Solutions

Industrieweg 2A
9521 CE NIEUW BINNEN
0592-601 333
info@rpcs.nl
www.rpcs.nl

Levert producten gemaakt van gerecycled kunststof. Hierin heeft buitenmeubilair een groot aandeel. Daarnaast worden diensten als advies, ontwerp, projectbegeleiding en projectmanagement aangeboden die afzonderlijk of in combinatie geleverd kunnen worden wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de circulaire economie en MVO door pragmatische oplossingen.