My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Slot die op Bluetooth werkt

Een nieuw slot dat uitgeroepen is tot 's werelds eerst verkochte geclassificeerde beugelslot. Het slot kan eenvoudig bediend worden met de smartphone. Via een super veilige, tot het hoogste niveau gecodeerde Bluetooth-verbinding kan het slot worden vergrendeld en geopend. Ook heeft u de mogelijkheid om in het logboek te kijken door wie en wanneer het slot geopend is.

De Inigma serie is een extreem veilige en gebruiksvriendelijke toepassing die door iedereen gebruikt kan worden. Door middel van deze sloten kun je op een eenvoudige en zeer veilige manier de sloten uitlenen aan elkaar en ben je in staat om eenvoudig de gebruikersgeschiedenis terug te kijken. Ook is het gedoe met sleuteltjes verleden tijd. Iedereen heeft tegenwoordig wel beschikking over een mobiele telefoon die bij de Inigma serie fungeert als sleutel van de sloten. De Inigma BL1 van Squire is dé noviteit die moet winnen, omdat het een veilige, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige manier is van beveiliging. De Inigma serie zal in de toekomst uitgebreid worden met hangsloten en cilinders waardoor je een geweldige toegangscontrole mogelijkheid creëert. Het kettingslot de IC1 en het vouwslot de FL1 zijn de meest recent gelanceerde Inigma sloten die op de markt verkrijgbaar zijn.eu-sec Squire sloten

Nordhornsestraat 62
7591BH Denekamp
0541-350 536
info@eu-sec.eu
eu-sec.nl

Groothandel in Nederland voor technische beveiligingsproducten. Wij volgen de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet en importeren de beste kwaliteitsproducten voor onze dealers/partners. Veiligheid gegarandeerd. Safe simple clever.