My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Comfort en lagere energiekosten

Een oplossing die: Een beter comfort oplevert tegen lagere energiekosten (beide problemen adresseert).Dat geautomatiseerd doet. Het is een merkonafhankelijke toevoeging bovenop een bestaand gebouwbeheersysteem van elke merk.

Het besparen van energie is tot nu toe steeds een handmatige inspanning geweest. Managers gebruiken dashboards om inzicht te krijgen, maar zijn zelf verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van de oplossingen, die bij gebrek aan tijd er vaak bij inschieten. Daarnaast is comfort een ongrijpbaar iets. Er ontstaan klachten zonder dat er een aanwijsbare oorzaak is. Om klachten te voorkomen wordt daarnaast om begrijpelijke redenen vaak comfort boven energiebesparing gezet. Vreemd genoeg stijgt daardoor niet alleen het energieverbruik, maar leidt juist dat dan weer tot problemen met het comfort.  Voor elk merk GBS. Een 'smart grid' maakt in en rond het gebouwPriva Building Automation

Zijlweg 3
2678 LC De Lier
0174-533 562
contact.priva@priva.nl
www.priva.com/nl

Using AI to improve comfort while reducing energy consumption Instead of the building manager having to adjust the building automation system continuously to steer comfort, Priva ECO is like a self-driving car, doing all of this for you, creating a perfect indoor climate and lowering energy consumption at the same time.