My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Een hydratatie-analyse drinkgedrag

Bij de start van de samenwerking gaat de coach een hydratatie-analyse maken van de medewerkers o.a. drinkgedrag. Wat volgt is een advies, plan van aanpak en deelname aan de Water Award. Hoe medewerkers stimuleren om gezonder en vitaler te worden bv. medewerkers een drinkbus geven, tips & tricks, gezamenlijk meten van hydratie, meer bewegen op kantoor. Dit kan allemaal via onze website.

Bedrijven faciliteren in alle voorzieningen en dienstverleners helpen hierbij. Waterlogic wil een stapje verder gaan door niet alleen de wateroplossing te voorzien maar er ook voor te zorgen dat medewerkers meer water gaan drinken. De impact van hydratatie op een bedrijf is niet te onderschatten. 60% van ons lichaam bestaat uit water, 8 tot 10 glazen is dagelijks aanbevolen. Dit verbetert het functioneren, denken en presteren. Minder hoofdpijn, minder vermoeidheid en minder gebrek aan focus. Gelukkige, gezonde medewerkers = gelukkig en gezond bedrijf.Waterlogic

Argon 37
4751 XC OUD GASTEL
088-165 30 00
info@waterlogic.nl
www.waterlogic.nl

Levert drinkwateroplossingen aangesloten op de waterleiding met de beste kwaliteit en de beste smaak aan kantoren, werkplaatsen, gezondheids-, onderwijs- en hospitality over de hele wereld. Geniet van vers gefilterd drinkwater terwijl u geld en tijd bespaart. Naast waterkoelers hebben wij ook een uitgebreid gamma koffiemachines en toebehoren voor op kantoor.