My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Luchtzuiveringssysteem voor de toekomst

Met onze luchtzuiveringssysteem is er eindelijk een oplossing die absoluut schone lucht op de werkplek biedt. Het systeem verwijdert 99,9% van alle ultra fijnstof en fijnstof deeltjes in de lucht. Met dit systeem wordt bovendien 97% van de virussen in de lucht geneutraliseerd en wordt virusoverdracht voorkomen. Hoge concentraties ultra fijnstof en fijnstof binnen bedrijven en scholen zorgen nu voor gezondheidsklachten en verzuim.

Met het LightAir Health+ luchtzuiveringssysteem bieden wij een absoluut schone werkplek. Het Health+
systeem verwijdert 99,9% van alle ultra fijn en fijnstof in de lucht tot een grootte van 0,07 micron! Met Health+ wordt 97% van de virussen in de lucht geneutraliseerd en wordt virsuoverdracht voorkomen. De luchtkwaliteit binnen is vaak slechter dan buiten. De vuile lucht komt deels van buiten (pollen en vervuiling van verkeer of industrie). Veel vervuiling ontstaat echter binnen. Denk hierbij aan virussen en schimmels uitstoot van printers etc. Al met al zorgt het voor hoge concentraties ultra fijn- en fijnstof die we elke dag inademen vele gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, continu gevoel van verkoudheid en vermoeidheid veroorzaken en op lange termijn ook wordt gekoppeld aan ernstige klachten als hart- en vaatziekten, kanker en dementie. Voor medewerkers met astma en allergie zorgt een slechte luchtkwaliteit voor uitval.

Traditioneel wordt bij het verbeteren van het binnenklimaat gekeken naar ventilatie, luchtvochtigheid en temperatuur. Met het Health+ luchtzuiveringssysteem kunnen we hier schone lucht aan toevoegen. De implicaties voor verzuim en productiviteit zijn enorm. Het is niet ongebruikelijk dat bij gebruik van het Health+ systeem het ziekte verzuim met 25 of meer procenten daalt. Met het Health+ certificaat laat een werkgever bovendien aan iedereen zien te zorgen voor schone lucht voor hun personeel wat positief reflecteert op het werkgeversimago. Het LightAir Health+ systeem bestaat uit een combinatie van verschillende LightAir luchtreinigingstechnieken geplaatst in één ruimte met een capaciteit van 100m2 per systeem geschikt voor zo'n 10 FTE. Naast koop van de luchtreinigers, zetten wij vooral in op het aanbieden van 'schone lucht' abonnementen. Schone lucht is daardoor bereikbaar vanaf nog geen 6 euro per FTE per maand. Optioneel kan het LightAir Health+ systeem uitgebreid worden met monitor systeem zodat de luchtkwaliteit realtime zichtbaar is.Habitat Solutions

Pesetastraat 80
2988 CN RIDDERKERK
0180-642 070
info@habitatsolutions.eu
www.habitatsolutions.eu

Levert producten en diensten voor een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Wij bieden een duurzaam assortiment met onder andere luchtreinigers, waterkoelers, waterfilters, rookruimtes, asbakken, afvalscheiding, geurverspreiders en aroma’s. Op de beurs presenteren wij met trots een innovatief concept voor schone en gezonde lucht op de werkplek: Health+.