My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Communicatiepakket voor deelnemers

De organisatie van de FGNoviteitenprijs 2020 stelt aan iedere deelnemer een communicatiepakket ter beschikking. Dit pakket kan alleen door deelnemers en alleen voor de inzending gebruikt worden ter communicatie van hun inzending.

Vanaf de inzending communiceert de organisatie met de inzendingen. De organisatie doet dat onder meer met de tienduizenden eindgebruikers, die de 22ste editie bezoeken en/of belangstelling hebben voor het evenement.

De organisatie hecht er veel waarde aan om de inzendingen uitgebreid onder de aandacht van zijn tienduizenden bezoekers te brengen. Dat gebeurt op de volgende aantal wijzen:

  • Vermelding van de inzending met omschrijving en afbeelding op de website www.fgnoviteiten.nl tot 1 juli 2020. Inclusief de naw-gegevens en hyperlink van de deelnemers.
  • Opname met een kwart pagina beschrijving in het Noviteitennummer van het magazine Facilitair Journaal dat begin 2020 verschijnt op voorwaarde, dat de inzending op 1 januari 2020 binnen is en voldaan is aan de verplichtingen.
  • Vermelding in de digitale bezoekersnieuwsbrief van de vakbeurs.
  • Plaatsing van de ingezonden productoplossing op het Noviteitenplein op de vakbeurs onder voorbehoud van voldoende plaatsruimte. 
  • Aankondiging op het Kenniscentrum en de sociale media van zowel de vakbeurs als het Kenniscentrum onder voorwaarde van voldoende belang.

Zelf aandacht vragen
Uiteraard kunt u zelf ook de nodige aandacht vragen voor uw noviteit. Indien gewenst, kan de uitgever van het Facilitair Journaal en het Kenniscentrum voor facilitair management en gebouwbeheer daarbij ondersteunen.

Meer informatie: Ed van de Ven, edwin.vd.ven@centrumfacilitair.nl of  06 -128.244.32.

UITREIKING

DATUM
Woensdag 12:00 uur, 29 januari 2020

LOCATIE
Noviteitenplein, hal 2, beursvloer vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020
Jaarbeurs Utrecht