My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Moving Walls - Creating flexible workspaces

Moving Walls zijn de ideale oplossing om een creatieve werkplek te realiseren. Onze verrijdbare magnetische whiteboards bieden hierbij de uitkomst!

Flexibel in gebruik

De wanden zijn met IdeaPaint gecoat en staan garant voor een hoge kwaliteit whiteboarding. Doordat ze flexibel zijn, kunnen ze zowel los gebruikt worden tijdens workshops, seminars en trainingen. Maar ze zijn ook aan elkaar te bevestigen, zodat er een 'naadloze' oplossing ontstaat waarop eenvoudig agile gewerkt kan worden. Ze zijn dan ook een ideaal product om mee te 'scrummen'.

Naast dat onze Moving Walls gebruikt worden in vergaderzalen, worden ze o.a. gebruikt in Innovatie Centers, Hotels, Kantoortuinen, Evenementlocaties, etc. 

Ook de akoestische panelen die met behulp van magneten op de wanden zijn aan te brengen, bieden een oplossing om bij te dragen aan de akoestiek.

Kortom, Moving Walls biedt voor diverse ruimten de mogelijkheid om te voorzien in schrijfruimte, om uiteindelijk waar-dan-ook een (creatieve) sessie te houden.Well-e

Oosthavendijk 46
3241 LK MIDDELHARNIS
0187-700 212
info@well-e.nl
www.well-e.nl

Combineert de analoge wereld met de digitale, om zo een optimale werksituatie te creëren. Met behulp van onze oplossingen IdeaPaint, Moving Walls en o.a. SMART Technologies faciliteren wij organisaties in slimmere manieren van werken waarbij kennisoverdracht en kennisconstructie onze focus heeft. Ondertussen hebben we enkele mooie klantcases, waar u zeker door geïnspireerd zult worden! Standnummer:   M10