My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

TopBrewer - a premium coffee experience

TopBrewer is een high end koffieconcept. Met haar verschijning, een elegante kraan als uitgiftepunt en bediening via de TopBrewer App, maakt Topbrewer een statement. De machine wordt ‘under the counter’ geplaatst, waardoor het werkblad vrij blijft en je alleen de design kraan en eventueel een tablet ziet. The tap with an App. Personaliseer de consumptie middels de app en sla deze op als jouw favoriet, geniet keer op keer van jouw koffie. Drink de klassieke espresso, cappuccino met rijk melkschuim of een verfrissende koel glas bruiswater.

Vers en duurzaam

Het duurzame karakter, voor meer dan 90% gemaakt van gerecycled staal, en de direct trade-formule waarmee onze koffiebonen (single origin) worden verbouwd, geplukt en gebrand maakt het TopBrewer concept perfect.  

Designed for future workspace
De TopBrewer is modulair opgebouwd en past door minimaal ruimtegebruik in ieder ontwerp. Het is eenvoudig te plaatsen in een bestaand concept maar leent zich ook uitstekend in een unieke zelfstandige setting. TopBrewer, de perfecte keuze voor een toekomstbestendige werkomgeving.  

CoffeeCloud; Cloud Management Systeem (IoT)
TopBrewer hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar machines en gebruiksgemak. Met dit in het achterhoofd is er gewerkt aan een Cloud Management Systeem (IoT). De TopBrewer CoffeeCloud is ‘s werelds 1e Cloud Management Systeem direct gekoppeld aan de koffiemachine. Het geeft realtime inzichten in dagelijks gebruik en is een directe rapportage tool voor verbruik en servicemelding.  

TopBrewer Nederland
TopBrewer is een familiebedrijf en sinds 2016 gevestigd onder de rook van Amsterdam in Laren. Het TopBrewer concept is in 2010 gelanceerd door de fabrikant Scanomat uit Kopenhagen. Sindsdien is het product in meer dan 30 landen wereldwijd verkrijgbaar. www.topbrewer.nlTopBrewer Nederland

Plein 1945 27
1251 MA LAREN
085-500 02 25
info@topbrewer.nl
www.topbrewer.nl

Een high end koffieconcept wat een nieuwe kijk geeft op de koffiemarkt; naast het feit dat je met een app de koffie kunt personaliseren, is de machine future-proof en kunnen updates op afstand gedaan worden. De TopBrewer is ook duurzaam, het bevat geen boiler en bestaat volledig uit gerecycled staal. De TopBrewer past perfect bij workplaces of the future! Standnummer:   M10