My Example

winnaars 2019-2011

Genomineerden 2019-2011

deelnemers 2019

Terreinbeheer via uw mobiel.

In uw gebouw heeft u alles geregeld. Van het koffieapparaat en printer tot de glasbewassing en schoonmaakdiensten. Maar zodra u de voordeur uitgaat, heeft u dan nog steeds alles geregeld? Buitengewoon zorgt ervoor dat uw buitenterrein uw visitekaartje blijft.

Met de ontwikkelde applicatie zorgt Buitengewoon ervoor dat u overal en altijd inzicht én overzicht heeft over uw terreinen. 

Via de mobiele app kunt u in 4 stappen een melding toevoegen, goedkeuren, inplannen en na uitvoering goedkeuren.

Met Buitengewoon nemen wij het terreinbeheer van u over. Door het uitvoeren van een (meer)jaarlijkse inspectie en prijsopgave heeft u een compleet meerjarenonderhoudsplan. U beheert dit onderhoudsplan en kunt zelf met acties en budgetten schuiven.

Met de mobiele applicatie kunt u en uw personeel in 3 stappen het probleem melden waarbij middels foto en gps de locatie bekend is. Door het instellen van permissies beslist u wie een offerte mag aanvragen en goedkeuren. De Buitengewoon Viewer geeft u overal en altijd inzicht in al uw terreinen waarbij u zelf bepaald of Buitengewoon óf een derde partij de werkzaamheden uitvoert. 

Wij beheren landelijk bedrijfsterreinen van 10 m² tot 500.000 m², waarbij wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit is de reden waarom wij veel van deze werkzaamheden 24/7 uitvoeren met eigen specialisten.Buitengewoon B.V.

Plomperstraat 44
3087 BD ROTTERDAM
085-301 23 23
info@buitengewoonbv.nl
www.buitengewoonbv.nl

Beheer uw terrein met uw mobiel. Wij zijn uw partner voor het complete terreinonderhoud, wat op een buitengewoon vriendelijke en transparante wijze wordt uitgevoerd. Met onze speciale app heeft u altijd en overal inzicht in o.a. de staat van onderhoud en financiƫn, kunt u werkzaamheden inplannen en beheert u eenvoudig het meerjarenonderhoudsplan.