deelnemers 2018

inschrijven?

winnaars 2018

Smart Building Platform

Met onze technologie krijgt het abstracte begrip smart building een steeds concretere invulling. Pop-ups die je vertellen waar je favoriete collega zit, thuis even kijken of er een vergaderplek vrij is of je parkeerplek uitlenen als je op vakantie gaat… Mapiq biedt ongekende mogelijkheden.

Gebouwen. Ze zijn minder flexibel dan mensen. Althans: dat dachten we. De wereld verandert. Sterker nog: met Mapiq worden de rollen omgedraaid. Nog even en dan is het niet meer de kantoorruimte, maar juist de mens die bepaalt waar de grenzen van de flexibiliteit liggen. Zo ontstaat er ruimte waar je gewoontes in stand kunt houden, maar toch meer flexibel kunt zijn.

Mapiq creëert exact de plek met de mogelijkheden die een individu op een bepaald moment nodig heeft. De gebruiker van een ruimte kan dus precies zo flexibel zijn als die persoon op een bepaald moment wil. En het gebouw? Dat past zich daar moeiteloos op aan. Steeds meer zal het kantoorgebouw zich om de mens heen vormen. De ruimte waar we zijn, neemt de kleur en vorm aan die op dat moment het beste bij ons past. En zo halen medewerkers echt het beste uit een gebouw! 

Eén applicatie, die de eindgebruiker alle faciliteiten van het gebouw biedt op één plek.

De interactieve gids voor het gebouw: Mapiq. Het product MAPIQ geeft medewerkers toegang tot alle faciliteiten van een kantoorgebouw, waar ze ook zijn en wanneer ze maar willen. De basis van Mapiq is een interactieve 3D-plattegrond van het gebouw. Het laat mensen intuïtief door het gebouw navigeren en op type of trefwoord zoeken naar werkplekken, collega’s, evenementen, vergaderzalen en faciliteiten. Ook de route naar deze plekken wordt in de plattegrond aangegeven. Wanneer real-time data beschikbaar is, bijvoorbeeld van sensoren, dan kan ook deze data worden gevisualiseerd en doorzocht.Mapiq

Molengraaffsingel 10
2629 JD Delft
015-744 01 30
info@blinqsystems.com
www.mapiq.net

Smart Building Software. Met onze technologie krijgt het begrip Smart Building een concretere invulling. Eén applicatie, die de eindgebruiker alle faciliteiten van het gebouw biedt op één plek. De basis van Mapiq is een interactieve 3D-plattegrond. Het laat mensen intuïtief door het gebouw navigeren en op type of trefwoord zoeken naar werkplekken, collega’s, evenementen, vergaderzalen en faciliteiten. Mapiq is een interactieve gids voor het gebouw. Standnummer:   F5