My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Slim licht besturingssysteem voor led verlichting

LEDSGOGREENER introduceert het meest energiebesparende en slimste verlichting besturingssysteem aller tijden, dat tegelijkertijd draadloos, schaalbaar en betrouwbaar is. Het resultaat is veel meer dan een nieuwe led lamp. Het is een Internet of Things aangestuurd systeem waarbij losse sensoren samen met led verlichting een hecht netwerk vormen, waarbinnen informatie razendsnel, veilig en zonder signaalverlies wordt doorgegeven. Het is de toekomst van led verlichting. 

Energiebesparing en comfort gaan hand in hand

De slimme led verlichting brandt alleen als het nodig is en is daardoor extreem energiezuinig. Niemand hoeft ooit meer draden te trekken. Er zijn talloze mogelijkheden waarmee deze slimme led verlichting energie besparingen maximaliseert en het comfort voor gebouweigenaren en hun gebruikers verhoogt.

Vier voordelen voor gebouweigenaren en gebruikers

Slimme lichtbesturing brengt gebouweigenaren en facilitair managers veel voordelen:

1. Allereerst is de verlichting slim. Alle lampen zijn alleen aan als het nodig is. Lichthoeveelheid en beweging bepalen of een lamp aan, uit of gedimd is. Verlaten de schoonmakers het pand, dan kan men met één schakelaar alle verlichting in het gebouw uitdoen.

2. Ten tweede wordt er optimaal energie bespaart. De energie besparing kan oplopen tot wel 90%.

3. Ten derde hoort draden trekken tot het verleden. Het plafond hoeft niet meer open, als u kamers splitst of samenvoegt. Met een swipe van uw vinger verandert u de indeling van de verlichting in de ruimte. Een hotelschakeling is het toevoegen van een draadloze schakelaar en via de iPad bepaalt u welke lampen geschakeld moeten worden. Er hoeft geen draad veranderd te worden.

4. Tot slot is het systeem makkelijk te installeren waardoor de installatie en onderhoudskosten tot een absoluut minimum worden beperkt. Hierdoor is de business case voor energiezuinige slimme led verlichting zo gemaakt.

OVER LEDSGOGREENER

LEDSGOGREENER helpt klanten duurzaam te ondernemen en CO2 te besparen. Met door haar zelf ontworpen led oplossingen die zowel geschikt zijn voor vervanging van bestaande tl en pl verlichting als voor nieuwbouw. Klanten kunnen het slimme led verlichting besturingssysteem kopen, of led verlichting afnemen op basis van een Licht als Service overeenkomst.

LEDSGOGREENER nodigt bezoekers van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer uit op stand B12 voor een demonstratie.



LEDSGOGREENER

Wattbaan 24
3439 ML NIEUWEGEIN
088-612 55 55
info@ledsgogreener.nl
www.ledsgogreener.nl

De specialist in zakelijke LED verlichting. Wij helpen u duurzaam te ondernemen en energie en CO2 te besparen met LED lampen, die zo slim zijn dat ze uit zichzelf aan gaan. Wilt u nooit meer onnodig lampen laten branden en beschikken over meer comfort op uw werkplek? Dan is ons slimme licht besturingssysteem wat voor u. Wij demonstreren het graag. Standnummer:   B12