deelnemers 2018

inschrijven?

winnaars 2018

RED - Langer thuis wonen | passende oplossingen voor zelfredzaamheid

RED biedt een complete oplossing aan op het gebied van het veilig en comfortabel langer thuis wonen. Hierbij kunt u denken aan persoonsalarmering, elektronische sloten, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met zorgverleners.

Digitale communicatie voor optimale zorg.

RED gebruik hiervoor de Netbox live. Dit is een slim kastje welke in de meterkast van de woning geplaatst kan worden. Deze netbox registreert alle handelingen in en om de woning, betreffende toegang en alarmering.

Elektronisch slot
Zo is het mogelijk om een elektronisch slot te plaatsen welke te openen is met een mechanische- en elektronische sleutel. Deze toegang wordt iedere keer geregistreerd middels de netbox zodat de bewoner weet wanneer er iemand in de woning is geweest. Zo wordt digitale communicatie tussen bewoner en zorgverlener mogelijk gemaakt en kan de optimale zorg worden verleend.

Persoonsalarmering
Naast een elektronisch slot is het ook mogelijk om de netbox te verbinden met persoonsalarmering. Deze alarmering is er in de vorm van een halszender en kan makkelijk door de thuiswonende bij zich worden gedragen. De alarmzender is voorzien van 1 knop waarmee men met 1 druk op de knop hulp op afstand in kan schakelen. Hiervoor wordt er een spraakverbinding gerealiseerd met de zorgverlener zodat snel bepaald kan worden welke zorg er nodig is.

Veiligheidsproducten
Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende beveiligingsproducten zoals een rookmelder, koolmonoxidemelder, bewegingsmelder etc. in de woning te plaatsen. Op het moment van een calamiteit wordt de zorg via CQ-Net Live of de CQ-Mobile app direct op te hoogte gebracht van de ontwikkelingen zodat er adequaat gereageerd kan worden.

Een veilig gevoel voor de thuiswonende!

Zorg op afstand organiseren vanuit 1 platform?

Dat kan! Hiervoor heeft RED het multifunctionele beheerplatform van RED. Een handige applicatie die u op uw smartphone kunt downloaden en waarmee u de toegangscontrole en de verschillende alarmen op afstand kunt beheren.

  • 24/7 online, direct alles geregeld
  • Gratis app voor Android en IOS


Red langer thuis wonen

Stepvelden 16
4704 RM Roosendaal
088-765 19 95
klantenservice@redlangerthuiswonen.nl
www.redlangerthuiswonen.nl

Biedt u graag een passende oplossing om het langer thuis wonen zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan persoonsalarmering, elektronische sloten en digitale communicatie tussen mantelzorg. Deze zorg op afstand is volledig vanuit een beheerplatform te faciliteren via een applicatie op uw telefoon, tablet of desktop. GB&O zorgt voor het onderhouden en renoveren van de complete buitenschil. Standnummer:   G10