My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

PureSoup

PureSoup

PureSoup: Heerlijke pure soep voor ieder moment van de dag.

De basis van PureSoup bestaat uit kruiden en specerijen. Een "automaten" soep voor op kantoor, ziekenhuizen en/of instelling.

Geen toevoegingen van zout, vrij van 14 declarabele allergenen en E-nummers. Daarbij zijn alle PureSoup varianten Halal bereid volgens de HIC Voedselvoorschriften. Te verkrijgen in verschillende varianten.

Maar het belangrijkste, PureSoup is heerlijk vol van smaak. 

Wij nodigen u dan ook uit om de verschillende varianten bij ons op de stand L8 te komen proeven

De receptuur van PureSoup is ontwikkeld in samenwerking met Verstegen. Door de kennis die Verstegen in huis heeft op het gebied van kruiden en specerijen zijn er verschillenden varianten ontwikkeld. Een bedrijf dat smaak, kwaliteit maar ook zeker maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.  

PureSoup onderscheidt zich omdat de basis is opgebouwd is uit kruiden en specerijen. Hierdoor zijn geen toevoegingen van zout en smaakstoffen nodig.PureSoup

Nobelstraat 31-3
3846 CE HARDERWIJK
06-46 36 25 45
stephan@puresoup.eu
www.puresoup.eu

Heerlijke soep voor ieder moment van de dag. De basis van Puresoup bestaat uit kruiden en specerijen. Waar geen zout, smaak en kleurstoffen zijn toegevoegd en is vrij van 14 declarabele allergenen en E-nummers. Daarbij zijn alle Puresoup varianten Hallal bereid volgens de HIC Voeselvoorschriften. Te verkrijgen in verschillende varianten. Maar het belangrijkste, PureSoup is vol van smaak. Standnummer:   L8