My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Nieuwe Paxa van Lune // circulariteit in optima forma

Na de succevolle introductie van de Paxa in 2016, heeft Lune óók dit jaar een primeur op de Facilitair & Gebouwenbeheer met de hagelnieuwe Paxa-familie.

Ergonomie en efficiency

De multi-inzetbare en flexibele Paxa’s zijn geheel volgens circulaire uitgangspunten ontworpen, naar aanleiding van onze deelname aan de "Green Deal Circulair Inkopen”. Als onderdeel van het circulaire ontwerp zijn de afmetingen van de Paxa zo bepaald dat er bij gebruik van standaard plaatmateriaal zo min mogelijk snijafval zou ontstaan. Op verzoek van de markt hebben wij de Paxa nu verder doorontwikkeld en uitgebreid tot een complete range, zodat deze voor nog meer situaties de ideale oplossing biedt.

Zo biedt de Paxa familie tal van noviteiten. Daarbij is er veel aandacht geschonken aan een nog betere ergonomie en efficiency door de uitbreiding van: 

  • deksel-varianten (naast bamboo en regeneraat, nu ook biocomposiet, metaal en zelfs flip flops)
  • scharnierende deksel
  • deurvariant met binnenbak of zakhouder
  • meer volume varianten (S, M, L en XL)
  • tot slot een compleet nieuwe ophangbeugel zodat de Paxa niet alleen op wielen staat maar ook op de gewenste hoogte eenvoudig gemonteerd kan worden.


Lune

Voltastraat 28
7903 AB HOOGEVEEN
0528-263 241
info@lune.nl
www.lune.nl

Ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige afval-inzamelsystemen voor binnen- en buitenruimtes. De afvalsystemen van Lune zijn gebaseerd op de beginselen van de Circulaire Economie en worden zowel seriematig als klantspecifiek geproduceerd. De professionele inzamelsystemen kenmerken zich door een tijdloos en ergonomisch design. Standnummer:   D18