My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Meervoudige beveiliging met het Mauer SMARTairâ„¢ pincodebeslag

Uw toegang. Uw controle. U bepaalt welke beveiliging u wenst. Het pincodebeslag van Mauer biedt u flexibiliteit en een elegante toegangsoplossing voor een omgeving waar meerdere verificatieniveaus nodig zijn. Het SMARTair™ pincodebeslag is uitermate elegant, maar slim ontworpen. Met de ingebouwde Mifare® reader is het beslag met zowel een pincode, met kaart, als met beiden te bedienen! De installatie is eenvoudig, het is geheel draadloos en batterijgevoed. Kortom: met SMARTair™ haalt u een verfijnde en flexibele toegangsoplossing in huis!

De draadloze en batterijgevoede SMARTair™ beslagen zijn ideaal voor binnendeuren, kantoor- en vergaderruimtes.
Het beslag heeft een RFID lezer en is toe te passen op allerlei type deuren. Het is geschikt voor vervanging van beslag op PC72- en PC92-sloten.
Dus vervanging van uw beslag door het Mauer SMARTair™ pincodebeslag is zeer eenvoudig en daarmee zijn zowel de installatie- als de beheerskosten laag te houden.

Het Mauer SMART™ pincodebeslag heeft meerdere voordelen:
Drie verificatieniveaus (alleen PINcode, alleen pas of PINcode & pas). Bediening met een zelfgekozen 4-cijferige PINcode met geluidssignaal. Het beslag kenmerkt zich door een modern slank ontwerp met oplichtende LEDs (blauw, groen, rood).
Tevens is er de mogelijkheid om het beslag te upgraden naar Offline, Update on Card of Wireless Online.Mauer Nederland

Spaceshuttle 23
3824 ML AMERSFOORT
033-455 09 00
info@mauerlocks.com
www.mauerlocks.com

Als specialist in sloten en cilinders, kunnen wij aan uw specifieke veiligheidswensen voldoen. Mauer Nederland biedt diverse oplossingen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij voor ons absolute vereisten. Verminder de kans op woninginbraak, (door o.a. kerntrekken) met cilinders, sloten en/of beslag van Mauer! Standnummer:   D1