My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

LegionellaDossier app is de digitale totaaloplossing voor veilig drinkwater

Wij hebben een applicatie die een digitale totaaloplossing biedt voor veilig drinkwater. Hiermee heb je real-time inzicht in voortgang en uitvoer (borging). Ook zorgen slimme algoritmes ervoor dat je meer dan 45% procent tijd en water bespaart bij spoelacties.

Ieder aspect van legionellabeheer wordt gewaarborgd in onze applicatie. Op deze manier voldoe je altijd aan je wettelijke verplichtingen.

Onze applicatie, LegionellaDossier, helpt je bij de uitvoer van legionella taken zoals keerklepcontroles, spoelacties, monsternames, temperatuur meten met warm en koud water.

2 belangrijke voordelen van de app zijn

1 -  tijdsbesparing door het unieke algoritme, waardoor je gemiddeld 45% aan tijd in de uitvoer bespaart. Je bespaart tevens water, waardoor je duurzamer bezig bent met je legionellabeheer. 

2 - geldbesparing door te besparen op fte. Op deze manier houden je eigen mensen meer tijd over voor andere taken en zijn zij daardoor meer tevreden. Door hen de middelen aan te dragen waarmee zij door eigen handelen tijd en water besparen worden zij echte ambassadeurs voor hun werkgever. Door slimme innovatie benutten werknemers hun talenten beter, voelen ze zich meer gewaardeerd en zijn meer betrokken. Dit vertaalt zich concreet in een hogere productiviteit, lager ziekteverzuim en personeelsverloop.



Vsmart B.V.

Vanadiumweg 4 a
3812 PZ AMERSFOORT
085-902 46 00
info@legionelladossier.nl
legionelladossier.nl

Het product dat wij hebben is de digitale oplossing voor veilig drinkwater. Ons product geeft je real-time inzicht in voortgang en uitvoer (borging), tijdsbesparing van meer dan 53% ten opzichte van handmatig spoelen, waterbesparing door minder spoelen en de zekerheid dat je voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Standnummer:   H101