My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Industriële akoestische lamp

Bij Health2Work vinden wij dat maatschappelijk verantwoord ondernemen iets moet zijn dat je uitdraagt in alles wat je doet. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd om onze CO2-footprint te reduceren. Onder andere door de toepassing van smart logistics, vernieuwing van ons wagenpark, led verlichting en hergebruik van verpakkingsmaterialen. Vanaf 2018 gaan wij nog een stap verder!

Met trots presenteert Health2Work het nieuwe circulaire programma OPNIEUW akoestiek. Een complete reeks akoestische producten voor de werkomgeving, bestaand uit: bureauschermen, belcellen, overlegplekken en lampen. De producten worden gemaakt van panelen die bestaan uit de geperste vezels van gerecyclede petflessen. Deze panelen hebben een hoge geluidsabsorberende werking.

Vanwege de structuur van de vezels is dit plaatmateriaal zeer sterk.Alle producten van OPNIEUW akoestiek zijn daarnaast zo ontworpen dat zij door middel van een unieke verbinding samengesteld worden, zonder lijm te gebruiken. Dit maakt al onze producten 100% recyclebaar.

Uiteraard voldoen onze producten aan hoge normen op het gebied van milieu, brandveiligheid en akoestiek.

In het OPNIEUW akoestiek programma zijn wij erin geslaagd functionaliteit en design met elkaar te verenigen. Wij vinden dat goed werkende producten ook mooi mogen zijn. Er zijn maar liefst 16 kleuren leverbaar, waardoor onze elementen perfect passen in elke werkomgeving.Health2Work

Zwetsloot 5E
9231 DW SURHUISTERVEEN
088-240 00 60
info@health2work.nl
www.health2work.nl

Levert een gezonde en efficiënte werkomgeving waardoor jij en je medewerkers volop energie hebben om optimaal te presteren. Iedereen verdient een gezonde werkomgeving die je gelukkiger en productiever maakt. Een werkomgeving die je uitdaagt om meer in beweging te komen en minder sedentair gedrag te vertonen. Hoe? Ontdek het bij ons hoe je dit toepast in jouw werkomgeving. Standnummer:   D13