My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Hybrid Acitvity Based Working

In de afgelopen jaren is het werken op kantoor enorm veranderd. Er is een verschuiving naar activiteit gerelateerde werkplekken. Taken worden steeds gevarieerder, mobieler, uitdagender en met meer deadlines.

Werknemers hebben daarvoor werkplekken nodig waar zij kunnen ontspanen en geconcentreerd kunnen werken.Professionals hebben een fysieke omgeving nodig die niet alleen hun werkzaamheden mogelijk maakt, maar ook opnieuw energie geeft en hen inspireert.

Hybrid = Modulair

Hybrid is de schakel tussen softseating, zit-sta werkplekken en vergader- of lunchtafels. Door het toepassen van dezelfde design facetten creëert u een uniformiteit in de kantooromgeving waarbij actieve zit-sta werkplekken, softseating en overleg ruimten dezelfde uitstraling hebben.

Hybrid = Slim

De lounge plekken zijn voorzien van een draaibaar en verschuifbaar "business class" werkblad, dat op iedere gewenste afstand van het lichaam kan worden geschoven. Op deze manier heeft u altijd een prettige werkhouding en creëert u van een comfortabele lounge plek een volwaardige werkplek. 

Hybrid = Persoonlijk

Met Hybrid kunt u eindeloos combineren door de toepassing van verschillende stofkleuren in combinatie met een houten of stalen onderstel. Op die manier toch uniformiteit in de kantooromgeving met een persoonlijke twist. 

 Markant Nederland

Elzenkade 1
3992 AD HOUTEN
030-693 69 69
info@markantoffice.com
www.markantoffice.com

Fabrikant van hoogwaardig(e) kantoormeubilair en -accessoires. Markant is een Nederlands bedrijf met vestigingen in AustraliĆ« en MaleisiĆ«. De Markante producten worden in huis ontwikkeld en geproduceerd met als uitgangspunt de gezondheid en het welzijn van de mens in de werkomgeving. Gezonde en actieve werknemers zijn tenslotte het belangrijkste kapitaal voor een organisatie. Standnummer:   C3