deelnemers 2018

inschrijven?

winnaars 2018

EntranceManager ACaas – Access Control as a Service

Bent u op zoek naar een toegangscontrolesysteem voor uw organisatie en zoekt u een eenvoudig systeem dat gebruik maakt van de nieuwste technieken , webbased, in the cloud, open source, Onvif. Met EntranceManager is alles mogelijk!  Of het nou gaat om een compleet nieuw systeem of als u alleen een uitbreiding nodig heeft met kaartlezers of deur controllers.

Wij openen voor u de deuren naar de toekomst

Eenvoudig, flexibel en overal beschikbaar.

EntranceManager is volledig webbased en wordt beschikbaar gesteld als SAAS oplossing vanuit een beveiligd datacenter. Het systeem is dus altijd en overal te benaderen, via pc, tablet of smartphone. Wat heeft uw nodig; Een kaartlezer, een netwerk deur controller, een internet verbinding en een account bij EntranceManager. U hoeft alleen de netwerk deur controller aan te sluiten op uw netwerk, op een knop te drukken en de netwerk deur controller wordt automatisch geconfigureerd en aangesloten op EntranceManager.

Via  uw eigen webadres kunt uw inloggen en het toegangscontrolesysteem gaan gebruiken. Door de vele integratie mogelijkheden kan EntranceManager de persoonsgegevens en autorisatierechten doorgeven aan reeds bestaande én nieuwe applicaties zoals betaal functies, locker gebruik, parkeren, kentekenherkenning, inbraakdetectie, HRM systemen en gebruik van multifunctionals.

EntranceManager is dus ook inzetbaar als virtuele functionele beheerder. Het toegangscontrolesysteem van EntranceManager is geschikt voor alle deuren, kasten, tourniquets en slagbomen. Eenvoudig toegankelijk voor bevoegden en gesloten voor ongenode gasten. EntranceManager is ook inzetbaar voor aanwezigheids- en tijdsregistratie!

Virtuele concërge

EntranceManager is als een soort online conciërge. Iemand die dag en nacht voor u in de gaten houdt of de juiste personen wel toegang hebben tot de juiste plek.

  • Live beheer - Live beheer met elke browser en applicatie zoals tablet, mobiele telefoon of PC/MAC.
  • Synchronisatie - Automatische synchronisatie bij wijziging en overzichtelijke rapportages.
  • Controle - Wereldwijde controle vanaf elke locatie, alleen een Network Door Controller nodig
  • Security - 24/7 bewaking  en notificatie via e-mail en telefoon als er iets aan de hand is.

Live demonstratie van EntranceManager

Axis Communications, wereldwijd marktleider in netwerkvideo, staat dit jaar voor de eerste keer op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Op onze stand tonen wij u verschillende intelligente video-, audio-, en toegangscontrole oplossingen voor Facility en Security Management.  

Komt u ons bezoeken op stand F16 in HAL 1?AXIS Communications

Rivium Boulevard 301
2909 LK CAPELLE AAN DEN IJSSEL
010-750 46 00
info-nl@axis.com
www.axis.com

Biedt intelligente beveiligingsoplossingen voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector door het lanceren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten -gebaseerd op een open platform. Axis heeft wereldwijd vestigingen in meer dan 50 landen en een wereldwijde samenwerking met ruim 70.000 partners. Standnummer:   F16