My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Dé nieuwe manier van kleinschalig asbest saneren: MiniContainment.

ASB is de expert in asbestverwijdering, riooltechniek en plaagdierbeheersing. Onze kennis en ervaring zetten we in om uw leefomgeving prettig en veilig te houden. Wij zijn gewend om aan de slag te gaan op plaatsen waar mensen wonen of werken. Wij geloven dat asbestsanering in bewoonde situaties beter kan. Op asbest zit niemand te wachten. Maar als u er toch mee te maken krijgt, wilt u er zo snel mogelijk vanaf zonder veel overlast en gedoe. Zo werken wij voor kleinschalig asbest graag met de nieuwste innovatie: MiniContainment. 

Voordelen MiniContainment

MiniContainment is compact, veilig en snel inzetbaar. Ontruiming is niet meer nodig. Met MiniContainment saneren onze specialisten veilig en met bijzonder weinig overlast. Bewoners kunnen zelfs gewoon thuisblijven tijdens de sanering. Dat noemen wij bewonersvriendelijk saneren.

Voordelen:

  • Snel
  • Veilig
  • Efficiënt
  • Geen 'witte pakken' of adembescherming nodig
  • MiniContainments zijn koppelbaar en aan te passen aan de vorm van het te saneren object.
  • Enkel de ruimte nabij het te saneren object hoeft vrijgemaakt te worden.


ASB Riooltechniek

Schietboom 8
3905 TD VEENENDAAL
0318-754 856
info@asb-bv.nl
www.asb-bv.nl

Uw specialist in zorgvuldigheid op het gebied van Plaagdierbeheersing, Riooltechniek en Asbestsanering. Wij zijn gewend te werken in omgevingen waarin mensen wonen of werken. We zeggen niet voor niets: ASB Thuis in uw omgeving! Door de unieke combinatie van diensten heeft u als bedrijf te maken met 1 aanspreekpunt. Korte lijnen, oplossingen op maat en 24/7 bereikbaar. Welkom bij ASB! Standnummer:   J19