My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Beheer uw eigen locker met een app!

De mobiele app MyMetraKey is een zeer populaire en vernieuwende manier voor het gebruik van lockers binnen kantoren, zorginstellingen en het onderwijs. Deze app maakt het gebruik van de lockers (ontgrendeling, opening, boeking etc.) nog eenvoudiger doordat gebruikers hun lockers op afstand, van waar dan ook ter wereld, te kunnen beheren.

Bedien je locker op afstand

Je collega heeft je documenten nodig die je gemaakt hebt voor die belangrijke klant. Maar jij bent heerlijk op een exotische vakantie en je documenten zijn veilig opgeborgen in de locker op kantoor. Geen probleem.

Een betrouwbare backup
Je hebt haast voor die vroege les of een belangrijke afspraak die je niet kunt missen. Je arriveert precies op tijd om je spullen uit de locker te halen... Huh, waar is mijn lockerpas?! Geen probleem: openen met de Metra app.

Een eenvoudige lockersleutel

Er is geen RFID media of pincode meer nodig voor de lockers. Ook is er geen centrale terminal benodigd. Lockerdeuren zonder grepen en onzichtbare lockersloten passen volledig in een modern en rustige omgeving. Een droom van elke architect!

Grote beheersmogelijkheden

MyMetraKey kan worden aangepast bij elke installatie. Bijvoorbeeld vaste gebruikers of met betaalmodule. MyMetraKey kan worden ingezet voor meerdere lockers op meerdere locaties voor dezelfde persoon/medewerkerWEWO Europe

Handelsweg 42
7451 PJ HOLTEN
0548-538 370
info@wewo.nl
www.wewo.nl

Door toenemende vraag naar veilige opslagruimte voor persoonlijke eigendommen en de opkomst van 'Het nieuwe werken', is het creĆ«ren van persoonlijke opbergruimtes, lockers, een must. WEWO beschikt over eigen productiefaciliteiten om deze lockers te produceren. Tevens beschikt WEWO over de expertise om lockers te voorzien van diverse sluitsystemen en eventuele implementatie in bestaande systemen. Standnummer:   F12