My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

BUREAUFIETS - DESKBIKE

Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Tijdens het gebruik van de Deskbike stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep. Bloed en zuurstof kan zo beter de hersenen bereiken waardoor je scherp blijft. Download de gratis deskbike App of de draadloze display en aan het eind van je werkdag weet je precies hoeveel kilometer je hebt weggetrapt.

Eigenschappen Deskbike

- Frame kleuren: Zwart, Zilver en Mat Goud
- Zijkap kleuren: Wit, Zwart, Bauw, Rood, Groen, Oranje, Zilver en Mat Goud
- Minimale bureau hoogte: 105 cm (dus niet geschikt voor zitbureaus)
- Met de 4 wielen rol je hem eenvoudig onder je bureau.
- Voorzien van Bluetooth 4.0
- Verstelbare weerstand
- Comfortabel zadel
- Maximale belasting 120 Kg
- Garantie 6 maanden
- CE gekeurd

T-Mobile Duitsland wint met het inzetten van 500 deskbikes de ondernemingsprijs

Christian P. Illek van T-Mobile: "De gezondheid en veiligheid van onze werknemers is van groot belang. Naast het klassieke aanbod van gezondheidszorg initiëren we regelmatig innovatieve maatregelen zoals met het 'Active Workplace'-project': het combineren van werk en lichaamsbeweging door het gebruik van Deskbikes."



Deskbike

Appellaan 4
3481 GV Harmelen
088-0450880
info@deskbike.nl
www.deskbike.nl

Meer bewegen achter het bureau? Dat kan met de Deskbike ®! Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Tijdens het gebruik stimuleer je de doorbloeding van de bovenbeenspieren. Door beweging vermindert suiker en vet in deze spiergroep.