My Example

winnaars 2019-2011

Genomineerden 2019-2011

deelnemers 2019

Wie heeft de facilitaire noviteit van 2019?

Welk bedrijf in Nederland heeft dé noviteit op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer voor het jaar 2019? Wie wordt de winnaar? Dat weten we tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019, waar de winnaar bekend wordt gemaakt van de 9e FGNoviteitenprijs 2019. De inschrijving voor de prijs staat open voor ieder bedrijf met een innovatief product of dienst in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer. Deelname is gratis voor standhouders van de vakbeurs.

Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Dus, innovatieve bedrijven van toeleveranciers van Nederland en Vlaanderen, schrijft u hier in voor de FGNoviteitenprijs 2019.

Wilt u weten, wie meedingen naar de FGNoviteitenprijs 2019? Houdt deze website dan zeker in het nieuwe jaar goed in de gaten voor het laatste nieuws.