deelnemers

inschrijven

winnaar 2017

Welkom

De inschrijving is geopend!

Wie wordt de winnaar van de 8ste FGNoviteitenprijs 2018? Dat weten we pas tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer (24, 25 en 26 januari 2018 in Jaarbeurs Utrecht), waar de winnaar bekend wordt gemaakt. De inschrijving voor de prijs is open en ieder bedrijf met een innovatief product of dienst in de sectoren facilitair management en gebouwbeheer kan deze aanmelden. Deelname is gratis voor standhouders van de vakbeurs.

Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. 

Houd deze website goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom de FGNoviteitenprijs. 

Vergeet uw toegangsbadge niet aan te vragen
Wilt u de prijsuitreiking van de FGNoviteitenprijs 2018 bijwonen tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer? Vraag dan hier gratis uw toegangsbadge aan! Met deze badge heeft u drie dagen lang van 10.00 uur tot 17.00 uur toegang tot de gehele beursvloer.

 

Nieuws

Lees hier het interview met de winnaar van de FGNoviteitenprijs 2017